Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Εστίαση: Ο αδιανόητος λόγος που απαγορεύτηκε η μουσική στα μαγαζιά

Εστίαση: Ο αδιανόητος λόγος που απαγορεύτηκε η μουσική στα μαγαζιά

Εκτός παρκέ

Στους λόγους που απαγορεύτηκε η μουσική σε εστίαση και καφετέριες αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος.

Στους λόγους που απαγορεύτηκε η μουσική σε εστίαση και καφετέριες αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στο δελτίο της ΕΡΤ τόνισε πως αν υπάρχει δυνατή μουσική αναγκαζόμαστε να μιλάμε πιο έντονα με αποτέλεσμα μεγαλύτερες εκπνευστικές ροές που παράγουν περισσότερα σταγονίδια.

Ακόμη τόνισε πως οι καφετέριες με έντονη μουσική είναι εύκολο να μετατραπούν σε υπαίθρια μπαρ που θα μαζεύονται εκατοντάδες άτομα. “Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό, για αυτό είναι επικίνδυνα και τα κορονοπάρτι” τόνισε και συνέστησε “λίγο ακόμα προσοχή για να διαφυλάξουμε τα ανοίγματα που γίνονται στην κοινωνία”.

Αναφορικά με τη σημασία του εμβολιασμού προέτρεψε τους “λιγότερο εύπιστους” να εμβολιαστούν. “Η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός” ανέφερε χαρακτηριστικά και εκτίμησε πως μέσα από τα εμβόλια που έχουν εξασφαλίστεί θα μπορούσαμε να φτάσουμε να εμβολιάζουμε 100.000 έλληνες την ημέρα.

Τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως αν όλα πάνε καλά θα επιτευχθεί ανοσία στα μέσα του καλοκαιριού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…