Κεντρική Γυναίκες Εσπερίδες: «Διαζύγιο» με Σκληρό [pic]

Εσπερίδες: «Διαζύγιο» με Σκληρό [pic]

skliros esperides jpg

Την απόφαση τους να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον Θωμά Σκληρό γνωστοποίησαν με ανάρτηση τους στα social media οι Εσπερίδες Καλλιθέας. Ο πρώτος γύρος της Α1 γυναικών ολοκληρώθηκε με την ομάδα να μην καταφέρνει να μπει στην πρώτη εξάδα που εξασφάλιζε συνέχεια στην χρονιά.

Έτσι, και σε πολύ καλό κλίμα η ομάδα αποφάσισε να λήξει την συνεργασία της με τον Έλληνα κόουτς μετά από τρία χρόνια παρουσίας στις Εσπερίδες. Στην σχετική ανακοίνωση του εύχεται τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των Εσπερίδων Καλλιθέας:

«Μετά το τελος του πρωταθλήματος για την ομάδα μας και κάτω από πολύ καλό κλίμα αποφασίσαμε από κοινού με το coach @thomas_skliros να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας. Ο coach τα τελευταία τρία χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας με σεβασμό και αφοσίωση τιμώντας με τη στάση του την ιστορία των Εσπερίδων, ενώ παράλληλα βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδος. Η διοίκηση των Εσπερίδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον coach για την προσφορά του και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα του. “Εις το επανιδείν”».

Μετά το τελος του πρωταθλήματος για την ομάδα μας και κάτω από πολύ καλό κλίμα αποφασίσαμε από κοινού με το coach @…

Δημοσιεύτηκε από Esperides W.B.C στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…