Κεντρική Διεθνή Δύσκολο «διπλό» για την Ζαλγκίρις πριν τον Παναθηναϊκό

Δύσκολο «διπλό» για την Ζαλγκίρις πριν τον Παναθηναϊκό

jankunas scaled

Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο είχε η Ζαλγκίρις Κάουνας στην έδρα της Λιετκαμπέλις, ωστόσο επικράτησε με 94-88, λίγες μέρες πριν το τελευταίο της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με αυτή την νίκη η Ζαλγκίρις έφτασε τις 22 στην λίγκα της Λιθουανίας έχοντας ρεκόρ 21-2.

Η ομάδα του Μάρτιν Σίλερ, αν και βρέθηκε να προηγείται με 13 πόντους  (69-82) εφτά λεπτά πριν το τέλος, βρέθηκε να είναι μπροστά μόλις με έναν πόντο στο 38′, αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Παούλιους Γιανκούνας, ο οποίος είχε 21 πόντους χωρίς να χάσει σουτ  (3/3β., 3/3διπ., 4/4τρ.).

Ακολούθησαν οι Γκέμπεν, Λεκαβίτσιους και Γκαρίνο, οι οποίοι αμφότεροι είχαν από 12 πόντους. Υπενθυμίζουμε ότι η Ζαλγκίρις αγωνίστηκε χωρίς τους Λοβέρν, Ρούμπιτ και Χέιζ, με τους δύο πρώτους να υποφέρουν από τραυματισμούς και τον τρίτο να γνωστοποιείται ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βινάλες, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, στα περίπου 21 λεπτά που έμεινε στο παρκέ έμεινε στους 8 πόντους, με 3/10 σουτ, έχοντας και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 30-26, 46-58, 64-76, 88-94

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…