Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι Αρχές ψάχνουν «σύνδεση» με την εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικού στην Παλλήνη το 2018

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι Αρχές ψάχνουν «σύνδεση» με την εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικού στην Παλλήνη το 2018

giorgos karaivaz jpg

Μέχρι σήμερα οι δολοφόνοι που τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες, παραμένουν ασύλληπτοι. H ασφάλεια μεταβιβάζει τον φάκελο στον εισαγγελέα προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα στα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς οι ειδικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι θα εντοπίσουν τον «κοινό παρονομαστή» με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, δηλαδή το κίνητρο.

Ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία του αστυνομικού με εκτενή ρεπορτάζ, με τους αστυνομικούς να είναι βέβαιοι ότι και οι δύο δολοφονίες ήταν συμβόλαια θανάτου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της 9ης Απριλίου, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάει στο σπίτι του. Το 9αρι όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη έκνομη ενέργεια.

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Ο δηγός φορούσε κράνος ή σκούφο, ο συνεπιβάτης κουκούλα φούτερ στο κεφάλι και χειρουργική μάσκα ενώ αι οι δύο φορούσαν ρούχα «στρατιωτικού» χρωματισμού.

Ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εν κινήσει και στη συνέχεια κατέβηκε και πυροβόλησε εναντίον του Καραϊβάζ από κοντινή απόσταση τουλάχιστον 13 φορές, με πιστόλι των 9ΜΜ, που φέρεται να είχε σιγαστήρα. Οι 10 σφαίρες έπληξαν τον δημοσιογράφο, με τον δράστη να δίνει και χαριστική βολή.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν τους εντολείς και τους εκτελεστές του «συμβολαίου θανάτου» που είχε υπογραφεί σε βάρος του δημοσιογράφου στις υποθέσεις που είχε ασχοληθεί, ερευνούσε και είχε εμπλακεί ο Γιώργος Καραϊβάζ, τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…