Κεντρική Λάρισα Χάνλαν: «Νέο ξεκίνημα κόντρα στην Λάρισα»

Χάνλαν: «Νέο ξεκίνημα κόντρα στην Λάρισα»

ira hanlan 1

Ο Ηρακλής θα επιστρέψει στους αγώνες στην αυριανή (11/04) αναμέτρηση με την Λάρισα, με τον Ολιβιέ Χάνλαν να επισημαίνει ότι ο Γηραιός θα πρέπει να κάνει νέο ξεκίνημα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Παράλληλα, ο αρχισκόρερ της ομάδας του Σκουρτόπουλου αναφέρθηκε στα προβλήματα λόγο κορωνοϊού, αλλά και στην ψυχολογική ώθηση που θα πάρουν σε ενδεχόμενη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολιβιέ Χάνλαν στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας,

Ερχόμαστε στον αγώνα με την Λάρισα, έπειτα από δύο δύσκολες εβδομάδες για εμάς, με ελάχιστες προπονήσεις και με την πικρή γεύση που μας αφήνει ο αποκλεισμός από την συνέχεια της διοργάνωσης του FIBA Europe Cup.

Πέρα από τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε ως ομάδα το τελευταίο διάστημα, αυτόν τον αγώνα πάμε για να τον κερδίσουμε για να κάνουμε το 2/2 κόντρα στην Λάρισα και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα μετά την Ευρώπη για το τελικό στάδιο του ελληνικού πρωταθλήματος, την Stoiximan Basket League δηλαδή.

Η ομάδα μας θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να ανεβάσει την ψυχολογία της μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπορεί να κατεβαίνουμε στον συγκεκριμένο αγώνα με απουσίες, αλλά όσοι κληθούμε από τον προπονητή να αγωνιστούμε θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη την Κυριακή.

Ξέρουμε ότι η Λάρισα θέλει κι αυτή πάρα πολύ την νίκη στον μεταξύ μας αγώνα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…