Κεντρική Διεθνή Αθηναίου: «Μίλησα με τον Ζήση για τη Μπιλμπάο»

Αθηναίου: «Μίλησα με τον Ζήση για τη Μπιλμπάο»

giannis athinaiou promitheas

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν καλεσμένος της εκπομπής «pick n roll» και αποκάλυψε ότι συμβουλεύτηκε τον Νίκο Ζήση για το τι να περιμένει στην νέα του ομάδα, την Μπιλμπάο. Παράλληλα, ο Έλληνας σουτέρ χαρακτήρισε πρόκληση για τον ίδιο την ισπανική λίγκα, ενώ τόνισε ότι οι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν πολύ γρήγορα.

 «Είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχω ξαναπαίξει και δεν ξέρω τι να περιμένω. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και είναι πρόκληση για κάθε αθλητή να αγωνιστεί εκεί. Έτσι το είδα κι εγώ, ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ήταν πολύ ξαφνικό κι έπρεπε να πάρω αποφάσεις σε μια μέρα. Θέλω να πιστεύω πως έκανα καλά. Δεν έρχονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες», ανέφερε ο Γιάννης Αθηναίου. 

Όσο γι’ αυτούς που συμβουλεύτηκε πριν πάρει την απόφαση του, δήλωσε: «Έχω μιλήσει αρκετά με το Νίκο Ζήση. Με βοήθησε πολύ και μου είπε ακριβώς τι να περιμένω. Ήταν συμπαίκτης με τον προπονητή της ομάδας, τον Άλεξ Μουμπρού. Προσπάθησα να συλλέξω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πληροφορίες για να πάρω την τελική μου απόφαση».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…