Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Δεν θέλω την Φενέρ στα πλέι οφ»

Αταμάν: «Δεν θέλω την Φενέρ στα πλέι οφ»

Αταμάν

Η Εφές μετά το κακό της ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα ανέβασε στροφές και κατάφερε όχι μόνο να «κλειδώσει» την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά να έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσει του ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι αύριο (9/4) στην τελευταία αγωνιστική, έκανε αναφορά στις πιθανές διασταυρώσεις τονίζοντας ότι μοναδική ομάδα που θέλει να αποφύγει είναι η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά:

«Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα, χωρίς να τους υποτιμήσουμε. Αυτή η σεζόν έδειξε ότι μπορούμε να έχουμε εκπλήξεις. Για παράδειγμα, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τη Μπάγερν και τη Ζενίτ, δυο ομάδες που πιθανώς να βρίσκονται αμφότερες στα πλέιοφς και ίσως και να είναι κάποια από τις δύο αντίπαλός μας.

Άλλη πιθανότητα είναι να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Είχαν επίσης και αυτοί ένα πολύ καλό φινάλε στη σεζόν. Να είμαι ξεκάθαρος, δεν θα διστάσουμε να παίξουμε με καμία ομάδα εκτός της Φενέρ. Όχι μόνο γιατί είναι Τουρκική ομάδα, αλλά και γιατί είναι η καλύτερη ομάδα πίσω από εμάς στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Επίσης, ισχύει και σε δεύτερο βαθμό το ότι είναι Τουρκική, γιατί όλοι θέλουμε δύο ομάδες στο Final 4. Αν χάσει από τη Ρεάλ την τελευταία αγωνιστική, κατά 99% θα είναι ο αντίπαλός μας. Σε τέτοια περίπτωση, εννοείται πως θα παλέψουμε με το 100% μας για να τους αποκλείσουμε. Ειλικρινά λέω ότι δεν θέλω να αντιμετωπίσω τη Φενέρ στα πλέιοφς.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …