Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Άρση Lockdown: Μαζικό άνοιγμα μετά το Πάσχα ανακοινώνει η κυβέρνηση

Άρση Lockdown: Μαζικό άνοιγμα μετά το Πάσχα ανακοινώνει η κυβέρνηση

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψε χτες κόκκινο για το άνοιγμα φροντιστηρίων, κέντρων αισθητικής και εμπορικών κέντρων. Τις προηγούμενες μέρες το άνοιγμα τους έμοιαζε σχεδόν βέβαιο ωστόσο, οι ειδικοί δεν άναψαν το πράσινο φως συνεπώς το άνοιγμά τους μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι εάν οι ειδικοί αποφασίσουν να ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα την Μεγάλη Εβδομάδα με τον κίνδυνο συνωστισμού ενόψει αγορών για το Πάσχα να είναι μεγάλος.

Μετά την χτεσινή άρνηση της επιτροπής ορατό πλέον είναι το ενδεχόμενο να ανοίξουν μετά το Πάσχα χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η πιθανότητα ανατροπής. Πολλά μέλη της επιτροπής θεωρούν πως το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων ενόψει εορτών θα φέρει συνωστισμό σε αυτά, ενώ, άλλα μέλη θεωρούν ότι ανοίγοντάς τα ο κόσμος θα μοιραστεί.

Ανοίγουν όλα μετά το Πάσχα

Όπως έχουν ενημερώσει εδώ και μέρες το Dnews υπάρχει σχέδιο για Πάσχα στο χωριό ωστόσο, με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτό φαντάζει μακρινό όνειρο. Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν καλυτερεύσουν το επόμενο διάστημα και συνεπώς κριθεί σκόπιμο να μην επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού, η κυβέρνηση αναμένεται μετά το Πάσχα να ανακοινώσει μαζικό άνοιγμα δραστηριοτήτων όπως την μετακίνηση εκτός νομού, το άνοιγμα της εστίασης, το οποίο αναμένεται την Τρίτη 4 Μαΐου, άνοιγμα τουρισμού στις 14 Μαΐου, το άνοιγμα δημοτικών, νηπιαγωγείων και γυμνασίων.

Πλέον μετά το κόκκινο που άναψαν χτες λοιμωξιολόγοι δεν αποκλείεται στις δραστηριότητες που θα ανοίξουν μετά το Πάσχα να ενταχθούν και τα εμπορικά κέντρα και τα φροντιστήρια με τις πανελλήνιες 2021 να πλησιάζουν και τους υποψηφίους να αγωνιούν.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Άρση του lockdown: Μαζική απόδραση των Αθηναίων και από το λιμάνι του Πειραιά (pics)

«Ουρές» στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, δεν έλειψαν και τα προβλήματα. Στην Ελλάδα έφτασα…