Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Χωρίς Σταμάτη με Ιωνικό

Άρης: Χωρίς Σταμάτη με Ιωνικό

ΣΤSTAMATIS scaled

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (10/04 17:00) τον Ιωνικό για την προτελευταία αγωνιστική της Basket League, με τον Σάββα Καμπερίδη να μην μπορεί να υπολογίζει στην συμμετοχή του Δημήτρη Σταμάτη λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι επίσης τραυματίες Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (09/04), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (10/04) παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι ο Τσιρογιάννης υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, έχει υποστεί ρήξη στο πρόσθιο κέρας του έξω μηνίσκου του δεξιού του γόνατου.

Ο 21χρονος point guard θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης, σε συνδυασμό με θεραπείες και θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δυο με τρεις εβδομάδες. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.

O Σάββας Καμπερίδης από την πλευρά του μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εστίασε στα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, τονίζοντας ότι στόχος είναι να αποδείξουν ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει στο ματς με τον Ηρακλή.

«Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που πρέπει. Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι η τελευταία στο γήπεδό μας και θα πρέπει να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, ότι η χρονιά δεν είχε τελειώσει στον αγώνα με τον Ηρακλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Καμπερίδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…