Κεντρική Διεθνή Βατούτιν: “Μην κατηγορείτε συνέχεια τον Μάικ Τζέιμς”

Βατούτιν: “Μην κατηγορείτε συνέχεια τον Μάικ Τζέιμς”

vatutin

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να αφήσει εκτός αγώνων τον Μάικ Τζέιμς. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης τοποθετήθηκε μέσω ρωσικής ιστοσελίδας και παρουσιάστηκε αρκετά διπλωματικός, τονίζοντας ότι δεν φταίει πάντα ο Αμερικανός γκαρντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς η προοπτική συνεργασίας με τον Τζέιμς τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στον ορίζοντα. Την πρώτη χρονιά, ο Τζέιμς δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα, η συνεργασία μας κύλησε πολύ ομαλά και γι’ αυτό ανανεώσαμε το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια. Φέτος έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει η μεταξύ μας συνεργασία και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δυστυχώς δεν λύθηκαν την πρώτη φορά, συνεχίσαμε τη δουλειά μας αλλά δυστυχώς αποτύχαμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα.

Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος προπονητής με πολλές γνώσεις ο οποίος έχει τη δική του άποψη ως προς το πως να χτίσει την ομάδα και είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Η απομάκρυνση του Τζέιμς ήταν καθαρά απόφαση του τεχνικού μας επιτελείου και πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Μην κατηγορείτε συνέχεια τον Τζέιμς, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει κερδίσει πολλά ματς μόνος του και έχει ενθουσιάσει το κοινό με τα όσα κάνει μες στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας αυτή τη στιγμή, είναι καλό να το παραδεχτούμε και να μην ζούμε ελπίζοντας σε θαύματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…