Κεντρική Διεθνή Βατούτιν: “Η μείωση στο μπάτζετ δεν μας επέτρεψε να πάρουμε πλέι μέικερ”

Βατούτιν: “Η μείωση στο μπάτζετ δεν μας επέτρεψε να πάρουμε πλέι μέικερ”

vatutin

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν μπόρεσε να πάρει ακόμα ένα πλέι μέικερ που ήθελε, καθώς όπως τόνισε ο Αντρέι Βατούτιν δεν υπήρχαν χρήματα για άλλη προσθήκη. Ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων παραχώρησε συνέντευξη στην TASS κι υποστήριξε ότι υπήρξαν περιορισμοί στο ρόστερ το καλοκαίρι.

“Η καλοκαιρινή στελέχωση δεν ήταν πλήρης λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό. Πιστεύετε ότι το προπονητικό τιμ δεν περίμενε τα προβλήματα που έχουμε στην οργάνωση του παιχνιδιού; Σίγουρα η ομάδα θα ήθελε έναν ακόμα κλασικό οργανωτή που να μπορεί να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά για όλες τις επιθυμίες απλά δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα.

Ταυτόχρονα, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, πριν από μια σειρά τραυματισμών και άλλων προβλημάτων, η ομάδα μας κέρδιζε τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο. Τον Φεβρουάριο, όταν η κατάσταση έγινε δύσκολη, αποκτήθηκαν δύο παίκτες με λεφτά από τον μελλοντικό προϋπολογισμό . Μας βοηθούν ήδη, αλλά ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο σύστημα”, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…