Κεντρική Basket League Βαθμολογία Basket League: Πρώτη η ΑΕΚ, χαμός στην μάχη της παραμονής (pic)

Βαθμολογία Basket League: Πρώτη η ΑΕΚ, χαμός στην μάχη της παραμονής (pic)

rogavopoulos 1 scaled

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Basket Leaugue τόσο στις πρώτες θέσεις όσο και στην μάχη της «ουράς». Η ΑΕΚ μετά την άνετη νίκη της επί του Μεσολογγίου είναι προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 νίκες, όσες έχει και ο Παναθηναϊκός που αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο.

Στην δεύτερη θέση παραμένει το Περιστέρι παρά την ήττα του από τον Ηρακλή, ωστόσο έχει αγώνες παραπάνω από τους περισσότερους ανταγωνιστές του για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στις 9 νίκες έμεινε και οι Προμηθέας, ο οποίος πλέον είναι στην τέταρτη θέση μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το σημερινό του αποτέλεσμα ξεφεύγει για τα καλά από τις επικίνδυνες θέσεις και σχεδόν «κλείδωσε» την παρουσία του στην πρώτη οχτάδα, έχοντας το βλέμμα του πλέον μόνο ψηλότερα για την καλύτερη διασταύρωση στα πλέι οφ.

Χαμός γίνεται και στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία, με τον Άρη να παίρνει νίκη – ανάσα κόντρα στην Λάρισα φτάνοντας τις πέντε νίκες στο Πρωτάθλημα, και είναι πλέον ένατος αφήνοντας τους Θεσσαλούς στην τελευταία θέση της Βαθμολογίας με μόλις 4 νίκες.

Η Βαθμολογία:

Καταγραφή 10

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…