Κεντρική Basket League Ηρακλής Βαριά καμπάνα για Ηρακλή και απαγόρευση εισόδου σε Καρβέλα

Βαριά καμπάνα για Ηρακλή και απαγόρευση εισόδου σε Καρβέλα

Με πρόστιμο ύψους 44.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΚΑΕ Ηρακλής για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας με τον Ιωνικό. Παράλληλα, με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τους επόμενους δύο μήνες τιμωρήθηκε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Δημήτρης Καρβέλας. Να τονίσουμε ότι οι παραπάνω τιμωρίες δεν αφορούν την παράτυπη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στην αναμέτρηση, αλλά για υβριστική συμπεριφορά παράγοντα του Γηραιού κατά διαιτητή.

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται:

1) Στην πρώτη εγκαλούμενη “ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)” χρηματικό πρόστιμο σαράντα τεσσάρων χιλιάδων (44.000,00) ευρώ και

2) στον δεύτερο εγκαλούμενο Δημήτριο ΚΑΡΒΕΛΑ, General Manager της ανωτέρω Κ.Α.Ε., ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης διάρκειας δύο (2) μηνών, λόγω εξυβριστικής συμπεριφοράς παράγοντα ομάδας σε διαιτητή, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 μεταξύ των ομάδων ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017) – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.), της 28-2-2021″».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Μέξας: «Θέλουμε δύο παίκτες, δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία»

O Προμηθέας νίκησε σήμερα (16/1), στο Ιβανώφειο, για τη 12η αγωνιστική της Basket League, …