Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τσίλντρες: Η συμβουλή για να μην ανατιναχθούν τα δάχτυλα του στα ντέρμπι «αιωνίων» (vid)

Τσίλντρες: Η συμβουλή για να μην ανατιναχθούν τα δάχτυλα του στα ντέρμπι «αιωνίων» (vid)

Τσίλντρες

Ο Τζος Τσίλντρες μίλησε για τη θητεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ και τον Ολυμπιακό. Ο πρώην NBAer αναφέρθηκε και στα ντέρμπι «αιωνίων» και τη συμβουλή, που του είχαν δώσει ώστε να μην ακουμπάει τίποτα από αυτά που θα πέφτουν στο παρκέ, για να μην ανατιναχθούν τα δάχτυλα του!

Αναλυτικά:

Για την ευρωπαϊκή εμπειρία του: «Είχαμε υπέροχη ομάδα στον Ολυμπιακό. Αισθανόμουν πως η στρατηγική και η τακτική ήταν σε πολύ μεγάλο επίπεδο μέσα στο παρκέ. Αλλά έτσι παίζεται το μπάσκετ στη Euroleague και έπρεπε να προσαρμοστώ για να είμαι πετυχημένος»

Για την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: «Ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσω είναι όταν άνθρωποι της ομάδας με συμβούλευσαν να μην αγγίξω οτιδήποτε ρίξουν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Δεν ήθελα να γίνω το άτομο που θα ανατιναχθούν τα δάχτυλα του».

«Το να παίζω στη Euroleague και στο Final 4 ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου, ειδικά το φόλοου κάρφωμα στον ημιτελικό με την Παρτιζάν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…