Κεντρική Διεθνή «Θέλει Ρέινολντς η Ρεάλ Μαδρίτης»

«Θέλει Ρέινολντς η Ρεάλ Μαδρίτης»

jalen reynolds celebrates fc bayern munich eb20

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Τζέιλεν Ρέινολντς, σύμφωνα με το “Backdoor Podcast”. Η «Βασίλισσα» έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν και έχει εστιάσει στην περίπτωση του Αμερικανού σέντερ της Μπάγερν για την ενίσχυση της ρακέτας της. Μάλιστα, όπως αναφέρει το “Backdoor Podcast”, οι Μαδριλένοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές τους με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είναι βέβαιο ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές στην φροντλάιν της για την επόμενη σεζόν, καθώς αρχικά πιθανότατα θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Φελίπε Ρέγιες. Παράλληλα, ο Ουσμάν Γκαρούμπα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ, ενώ και ο Άλεξ Τάιους δεν θεωρείται ότι κάνει για το ρόστερ της Βασίλισσας.

Παράλληλα, η περίπτωση του Ρέινολντς προκρίνεται έναντι άλλων ελεύθερων παικτών όπως ο Μπούκερ και ο Μίκι, καθώς θεωρείται πιο οικονομική λύση. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι και η Μπάγερν θα θελήσει να κρατήσει τον παίκτη στο Μόναχο, και μένει να δούμε πια από τις δύο θα επικρατήσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…