Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί σήμερα(10/03)

Survivor Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί σήμερα(10/03)

survivor scaled

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και την ήττα των κόκκινων που είχε σαν αποτέλεσμα να πρέπει να ψηφίσουν ένα παίκτη από την ομάδα τους προκειμένου να αποχωρήσει, στον Άγιο Δομίνικο ήρθαν τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα οι κόκκινοι έγιναν μαλλιά κουβάρια, με τον Τριαντάφυλλο να έχει έντονους καυγάδες με τον… φίλο του Γιώργο Κορόμι, αλλά και τον Κοψιδά. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο Κόρο ο οποίος είχε την ασυλία να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο, με τον γνωστό τραγουδιστή να τα… παίρνει στο κρανίο.

Από την ψηφοφορία που έγινε στο συμβούλιο η παίκτρια που… μαυρίστηκε ήταν η Μαριάνθη, η οποία είχε τις περισσότερες ψήφους για να αποχωρήσει από την ομάδα. Κάπως έτσι η 4αδα των προτεινόμενων απαρτίζεται από την Μαριάνθη, τον Ντάφι, τον Ταβλαδάκη και τον Τζέιμς.

Ωστόσο όπως μεταφέρουν τα spoilers, και οι πρώτες… πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που στο τέλος της ημέρας θα αποχωρήσει από το ριάλιτι θα είναι ο Ταβλαδάκης. Και αυτό διότι το τηλεοπτικό κοινό την στήριξε λιγότερο από όλους τους άλλους παίκτες, με αποτέλεσμα ο νέος-σχετικά-παίκτης να πρέπει να φύγει σήμερα από το παιχνίδι.

Μάλιστα στο σημερινό(10/03) επεισόδιο φαίνεται πως τα αίματα στην ομάδα των κόκκινων να έχουν ανάψει για τα καλά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…