Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler: Μεταγραφή βόμβα του Τριαντάφυλλου [vid]

Survivor Spoiler: Μεταγραφή βόμβα του Τριαντάφυλλου [vid]

Survivor 3

Εδώ και μερικές ημέρες το κλίμα στην κόκκινη ομάδα με τον Τριαντάφυλλο είναι πολύ τεταμένο. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μπει στο μάτι των συμπαικτών του και εδώ και μερικές ημέρες δέχεται “πόλεμο” από τον Γιώργο Ασιμακόπουλο και Γιώρο Κόρο. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ο “ντάφι” να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με το σημερινό(14/03) trailer να τον δείχνει να κλαίει.

Κάπως έτσι οι… πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως είναι αρκετά πιθανό ο Τριαντάφυλλος να αλλάξει ομάδα και στρατόπεδο. Πως θα γίνει αυτό ; Όπως όλα δείχνουν από τους μπλε αργά η γρήγορα θα αποχωρήσει με την θέληση του ο Πάνος Καλλίδης, με αποτέλεσμα να μένει μια κενή θέση στην ομάδα. Αυτή δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να καλυφθεί από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος πλέον στους κόκκινους.

Όλα αυτά φυσικά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβούν, ωστόσο είναι σενάρια, τα οποία έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο και μεταφέρουν τόσο το κλίμα, όσο και την κατάσταση που επικρατεί στις δυο ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…