Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Φωτιά μετά την αποχώρηση Καλλίδη, τα τρία σενάρια για την επόμενη μέρα

Survivor: Φωτιά μετά την αποχώρηση Καλλίδη, τα τρία σενάρια για την επόμενη μέρα

Survivor 3

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας συμπαίκτες και Γιώργο Λιανό.

Ο Πάνος Καλλίδης δεν είναι πια στο Survivor, καθώς ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, βάζοντας φωτιά στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή, ο Πάνος Καλλίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του. Φυσικά όλοι ξαφνιάστηκαν και στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τον τραγουδιστή, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα.

Όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή, θα φέρει και αρκετές ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τα τρία σενάρια που συζητιούνται μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το πρώτο είναι να μεταφερθεί κάποιος παίκτης από τους κόκκινους, στην μπλε ομάδα, το δεύτερο σενάριο είναι η επιστροφή ενός παλιού παίκτη και το τρίτο ενδεχόμενο είναι να μην πραγματοποιηθεί διαδικασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…