Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor διαρροή: Τεράστια ανατροπή, ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Survivor διαρροή: Τεράστια ανατροπή, ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Survivor 3

Με εντάσεις και νίκη των μπλε ξεκίνησε η εβδομάδα στο Survivor. Στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας, η μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 10-6 και έτσι έστειλε στο συμβούλιο τους κόκκινους για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μπορεί οι μπλε να κέρδισαν, όμως στο συμβούλιο πήγαν σαν… ηττημένοι, καθώς ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ της κλίκας των «πέντε» και των Τζέιμς και Νίκο.

Από την άλλη πλευρά, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Ο Τριαντάφυλλος δεχόταν τα πυρά από όλους και μπορεί να έπαιξε χθες μετά από καιρό, όμως έφερε τρεις ήττες και μάλιστα ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε λόγο για στημένο αγώνα με τον Αλέξη Παππά. Το τέλος της βραδιάς και πιο συγκεκριμένα της ψηφοφορίας, βρήκε τον «Ντάφυ» υποψήφιο για αποχώρηση για άλλη μια φορά.

Ποιος θα κερδίσει σήμερα;

Πάμε τώρα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Θα καταφέρουν το 1-1 οι κόκκινοι ή οι μπλε θα κάνουν το απόλυτο;

Οι «επτά» θα κάνουν και πάλι το «θαύμα» τους σύμφωνα με το Dokari.gr και θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες ασυλίας. Οι κόκκινοι θα χάσουν ξανά και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να βγουν δύο ακόμα υποψήφιοι.

Το… μοτίβο θα είναι το ίδιο. Οι παίκτες θα βγάλουν στον τάκο και πάλι τη Μαριάνθη, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη.

Οπότε έχουμε και λέμε: Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη. Ποιο είναι το φαβορί για αποχώρηση; Οι πρώτοι δύο έχουν αποδειχτεί «οδοστρωτήρες» και πως το κοινό τους θέλει μέσα στο παιχνίδι, έχοντας βγάλει εκτός δυνατούς παίκτες. Άρα φαντάζει δύσκολο να μείνει στο Survivor η Ελένη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…