Κεντρική NBA Στους Νετς ο Γκρίφιν! (pic)
NBA

Στους Νετς ο Γκρίφιν! (pic)

NBA

Ακόμα μια ηχηρή κίνηση στον δρόμο για την κορυφή του ΝΒΑ ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς αναμένεται να κάνουν δικό τους τον Μπλέικ Γκρίφιν. Ο έξι φορές all star, έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς με σκοπό να πάει σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τον τίτλο, και σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια κατέληξε στους Μπρούκλιν Νετς.

Έτσι, ο Γκρίφιν θα αποτελέσει ακόμα μια πολύ σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Στιβ Νας μετά την προσθήκη του Τζέιμς Χάρντετ δημιουργώντας ουσιαστικά μια «big four» για πρώτη φορά στην ιστορία. Στο Μπρούκλιν, ο μέχρι πρότινος κάτοικος Ντιτρόιτ εκτός του ότι θα αγωνιστεί πλάι στους Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβιγκ και Τζέιμς Χάρντεν, θα ξανασμίξει και με έναν παλιό του γνώριμο.

Ο λόγος για τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για εννέα χρόνια στους Κλίπερς, και ο ένας γνωρίζει πολύ καλά του παιχνίδι του άλλου. Βέβαια, πολύ δύσκολα οι δυό τους θα βρίσκονται μαζί στο παρκέ στα παιχνίδια των Νετς, καθώς εκτός της γνωστής τριάδας, υπάρχει και ο Τζο Χάρις, ο οποίος αποτελεί πολύτιμη σταθερά για το σύνολο του Νας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…