Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Στον Κολοσσό ο Αγγελάκος

Στον Κολοσσό ο Αγγελάκος

2007

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Αγγελάκου ανακοίνωσε ο Κολοσσός. Η ομάδα του Ηλία Καντούρη απέκτησε και πάλι ένα δικό της παιδί, το οποίο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α2 και τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Αγγελάκο.

Ο Άλεξ είναι γεννημένος στη Ρόδο στις 6 Σεπτεμβρίου του 1994 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Κολοσσό κάνοντας το ντεμπούτο του τη σεζόν 2009/10. Το 2012 μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία και το 2015 επέστρεψε στην ομάδα μας, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2019.

Τη σεζόν 2019/20 πήγε στην Κύπρο, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΠ, ενώ τον Οκτώβριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Κόροιβου Αμαλιάδας, στο πρωτάθλημα της Α2.

Μετά τη συμφωνία με τον Κολοσσό H Hotels ο Αλέξανδρος Αγγελάκος δήλωσε στο www.kolossosbc.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Κολοσσού H Hotels που μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Θέλω να πω ότι είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί και ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή για να επιτύχουμε τους στόχους μας από εδώ και στο εξής. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα του Κοροίβου και ελπίζω ό,τι καλύτερο στη συνέχεια για εκείνους. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στο γήπεδο».

Ο «Άλεξ» θα αγωνίζεται με το Νο31 στη φανέλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…