Κεντρική Basket League Ηρακλής Στηρίζει Λιόλιο ο Ηρακλής!

Στηρίζει Λιόλιο ο Ηρακλής!

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ πήρα με ανακοίνωση του ο Ηρακλής. Ο Γηραιός τονίζει ότι ταυτίζεται με το όραμα του ιδιοκτήτη του Προμηθέα αναφορικά με το επιβεβλημένο restart, ενώ τονίζει ότι δεν δέχεται τρίτους υπερασπιστές με δικές τους μικροπολιτικές.

Αναλυτικά:

«Με ιστορία 113 χρόνων ο Ηρακλής, κάτοχος του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδος (δυο συνολικά) με αθλητές που επάνδρωσαν τις εθνικές ομάδες ,ένας σύλλογος με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, στηρίζει ως υποψήφιο πρόεδρο για τις εκλογές της ΕΟΚ τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ταυτιζόμαστε με το όραμα του και στους στόχους που έχει θέσει για την βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος ,καθώς χρειάζεται επειγόντως ένα restart και όχι να κινδυνέψει να βρεθεί μπροστά σε ένα αδιέξοδο.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής αποτελεί ένα τεράστιο μέγεθος και διαθέτει διοίκηση που γνωρίζει πως θα πρέπει να πορευτεί και δεν δέχεται τρίτους υπερασπιστές που επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για δικές τους μικροπολιτικές.

Για αυτούς τους λόγους δίνουμε πάσα στον Βαγγέλη Λιόλιο για να πετύχει το όραμα του το οποίο μας βρίσκει συνοδοιπόρους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Τον Ηρακλή ποιος θα τον σώσει;

Από το κακό στο χειρότερο μοιάζει να πηγαίνει η σεζόν για τον Ηρακλή, που είναι ένα από το…