Κεντρική Διεθνή Σταυρόπουλος: “Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο”

Σταυρόπουλος: “Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο”

Stavropoulos

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την παρουσία του στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Euroleague κι έβαλε ψηλά τον πήχη.

“Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο. Η δουλειά μου είναι να διευκολύνω το έργο του Μεσίνα”, ανέφερε αρχικά ο GM της Αρμάνι Μιλάνο στο Tuttosport, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο καλοκαιρινό χτίσιμο της ομάδας.

“Αναζητήσαμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να αναπτύξουν την φιλοσοφία μας και να έχουμε μια ομάδα παικτών που αποδέχονται τον ρόλο τους. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν υπάρχουν μυστικά: έχουμε συζητήσει πολλές φορές, συλλέξαμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήσαμε επαφές για να ελέγξουμε την ποιότητα και των χαρακτήρα των παικτών. Αυτό δεν έχει να κάνει με το μπάτζετ. Η διαφορά σε σύγκριση με πέρυσι είναι ότι ο Έτορε ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούνιο του 2019, εγώ τον Ιούλιο. Και μέρος της ομάδας είχε ήδη δημιουργηθεί”.

Για τον Μεσίνα: “Τον γνώριζα για αρκετό καιρό, αλλά δεν τον ήξερα στο κομμάτι της καθημερινής δουλειάς. Είναι πολύ απαιτητικός, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει να μιλά με δεδομένα. Γνωρίζω μόνο ότι του αρέσει αυτή η ομάδα, τον βλέπω χαρούμενο και αποφασισμένο. Φροντίζει τις λεπτομέρειες με έναν απίστευτο, ενδελεχή τρόπο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…