Κεντρική Basket League Ηρακλής Σκουρτόπουλος: «Αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές που δεν τις περιμένει κανείς»

Σκουρτόπουλος: «Αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές που δεν τις περιμένει κανείς»

Ο Ηρακλής δεν είναι σε καλή κατάσταση και τα αρνητικά αποτελέσματα τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Αυτό παραδέχθηκε και ο προπονητής του Γηραιού, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές, που δεν θα περιμένει κανείς.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη. Ήρθε να παίξει ένα παιχνίδι κατηγορίας. Τα παιδιά μπήκαν με δυναμισμό, πήραν τις επαφές κι αυτό τους οδήγησε σε ένα σκορ που εμείς κυνηγούσαμε. Για την ομάδα μου ήταν μια τρομερή έκπληξη το σημερινό.

Είχαμε κάνει καλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, προερχόμασταν από ένα αποτέλεσμα που έπρεπε να μας δώσει… φτερά και δυστυχώς αποδείχθηκε πως το πρόβλημα που υπάρχει στη νοοτροπία της ομάδας είναι μεγαλύτερο απ΄ ότι πιστεύαμε. Υπήρχε πολύ χαλάρωση από τα παιδιά, καθώς, αρκετοί ήθελαν να κερδίσουν ατομικά και όχι συλλογικά.

Δεν θα πω πως ήταν μια κακή βραδιά, αλλά ήταν γενικώς αλλού η ομάδα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αλλά έχουμε θέμα με τους Αμερικάνους. Πρέπει να λυθεί εκ των έσω γιατί δεν έχουμε άλλες αλλαγές. Είναι βαριά ονόματα κάποιοι, αλλά η ανταπόκριση που παίρνουμε δεν είναι αντάξια της αξίας τους. Αν δεν παίξουμε και οι πέντε σαν ένα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Πρέπει να βρεθεί λύση και δεν ξέρω πως θα γίνει. Στην ανάγκη θα γίνουν αλλαγές που δεν τις περιμένει κανείς. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με βάσει το ατομικό συμφέρον. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε τη κατάσταση αυτή. Όλοι μαζί δουλειά για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Για το αν ο Ηρακλής κινδυνεύει: «Το παιχνίδι του Ιωνικού το προσπερνάμε θα δούμε αν ήταν καλό ή κακό που χάσαμε όταν βγει η απόφαση. Η ομάδα ήταν και είναι σε κίνδυνο. Αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα ως το τέλος και θα εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Γκιουζέλης: «Παίξαμε χωρίς δύο πεντάρια, το ήθελε περισσότερο η Λάρισα»

Ο Ηρακλής έχασε από την Λάρισα για την προτελευταία αγωνιστική της Basket League και ο Γιά…