Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος: «Τεράστιο πλήγμα για Μακάμπι, Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις η έλλειψη του κόσμου»

Σφαιρόπουλος: «Τεράστιο πλήγμα για Μακάμπι, Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις η έλλειψη του κόσμου»

giannis sfairopoulos

Την δικιά του εξήγηση για την κακή πορεία της Μακάμπι στην φετινή Ευρωλίγκα έδωσε σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Νες Ζιόνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην μη παρουσία του κόσμου από τα εντός έδρας παιχνίδια, βάζοντας στην ίδια μοίρα τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την Ζαλγκίρις που πάντως διεκδικεί ακόμα μια θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη. Μπορεί αυτό να ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά όλα αυτά που γίνονται φέτος μας έκαναν να μείνουμε πίσω στην Ευρωλίγκα. Όλη τη σεζόν επηρεαστήκαμε από την έλλειψη κόσμου στο γήπεδο. Μακάμπι, Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις είναι… χτισμένοι με τον κόσμο, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην πίεση που ασκούν στον αντίπαλο στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτές οι ομάδες έχουν επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλη. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά και αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά είναι πρώτη φορά που βιώνουμε κάτι τέτοιο. Και πάλι, όμως, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Είμαι υπεύθυνος και δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη. Όμως, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι περίεργη σεζόν και γι’ αυτό μας στηρίζει. Τους λέμε την αλήθεια και όχι ψέματα. Προσπαθούμε να παλεύουμε σε κάθε ματς και καμία φορά μπορεί να μην γίνεται αυτό. Βλέπεις μεγάλες διαφορές φέτος στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Έτσι είναι η κατάσταση. Ο κόσμος της Μακάμπι ξέρει από μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…