Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σφαιρόπουλος: «Αυτό ήταν το μυστικό για τον κορονοϊό»

Σφαιρόπουλος: «Αυτό ήταν το μυστικό για τον κορονοϊό»

giannis sfairopoulos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και μίλησε για τον κόσμο της Μακάμπι, ο οποίος τον έχει στηρίξει, αλλά και στον τρόπο που το Ισραήλ κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

«Είναι απίστευτα συγκινητικό το πώς με αντιμετωπίζουν από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Απλά αυτό ήταν ξεχωριστό γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι με κόσμο μετά από καιρό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός όταν ρωτήθηκε για την αποθέωση που γνώρισε όταν οι φίλαθλοι επέστρεψαν στο γήπεδο.

«Αρχικά στα γήπεδα έμπαιναν μέχρι 300 άτομα, έγινε 1.000 και τώρα την άλλη εβδομάδα πάμε στις 3.000 για γήπεδο 10.000 θέσεων και 5.000 στα ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Όλοι όμως οι θεατές είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι» συμπλήρωσε για την κατάσταση στο Ισραήλ.

Όσον αφορά το πώς τα κατάφερε η χώρα που διαμένει, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέφερε: «Το μυστικό είναι ότι μόλις ανακαλύφθηκαν τα πρώτα κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού, αμέσως έκλεισαν και με αυστηρά μέτρα τα σύνορα της χώρας. Ακόμα και εμείς για να ταξιδέψουμε θέλαμε ειδική άδεια και επιτρεπόταν μόνο με πτήση τσάρτερ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…