Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν»

Σερέλης: «Ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν»

xristos serelis e1577556523383

Το Λαύριο αν και λίγο έλειψε να χάσει ένα παιχνίδι που είχε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος τελικά πήρα την νίκη κόντρα στον Ιωνικό (88-89) χάρη στο άστοχο τρίποντο του Σμιθ στην εκπνοή. Ο Χρήστος Σερέλης χαρακτήρισε την σημερινή νίκη μια από τις μεγαλύτερες της σεζόν, καθώς ο Ιωνικός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι σήμερα, γιατί κάναμε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν. Μπορεί οι μεγαλύτεροι στόχοι μας να έχουν ήδη επιτευχθεί και βαθμολογικά αυτή η νίκη να μη μας δίνει την κατηγορία αφού έχει ήδη συμβεί, αλλά παίζαμε με έναν αντίπαλο που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Και συνέχισε: «Είχαμε ένα μήνα να παίξουμε μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου, αλλά η ομάδα εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση, έτρεξε στο γήπεδο και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή την εμφάνιση». 

Κλείνοντας ο Χρήστος Σερέλης ανέφερε: «Πριν κλείσω, θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε δύο ανθρώπους: ο ένας είναι ο Σάκης Γιαννακόπουλος, ο συνεργάτης μου, που δεν μπορούσε να έρθει σήμερα γιατί συνέβη κάτι ελαφρύ. Του ευχόμαστε περαστικά. Ο δεύτερος φίλος που θέλω να αφιερώσω τη νίκη είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε με αυτή την ομάδα κι αυτός από τη δεκαετία του 80’, που είχε ένα επεισόδιο, αλλά είναι όλα καλά και του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, μιας και σήμερα ήταν και πάλι κοντά μας στις εξέδρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …