Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, δεν με πειράζει και να χάσουμε»

Σερέλης: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, δεν με πειράζει και να χάσουμε»

serelis scaled

Το Λαύριο συνέχισε την ξέφρενη πορεία του διαλύοντας το Περιστέρι με 88-71, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι αν η ομάδα του συνεχίζει να παίζει έτσι δεν τον πειράζει ακόμα και να χάσει κάποιο παιχνίδι,

Για την εξαιρετική πορεία του Λαυρίου: «Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να πούμε ότι δείξαμε πως είμαστε ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, που χρειαστήκαμε τη βοήθεια παιδιών από τον πάγκο. Όλοι έδωσαν την ψυχή τους, παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Ήμασταν παντού στο γήπεδο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο, πιο πολύ και από τη νίκη».

Για στην προσφορά του Γκλεν Κόζι: «Ο Κόζι ξεκίνησε να παίζει από το παιχνίδι με το Περιστέρι και από τότε έχουμε κάνει μόνο μία ήττα. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο γεγονός πως έχει ηρεμίσει τους υπόλοιπους γκαρντ της ομάδας. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα κάτι το οποίο χρειαζόμασταν, ενώ είναι και ανταγωνιστικός ακόμα και στην προπόνηση. Η προσθήκη του ήταν αυτή που έδωσε στην ομάδα την ασφάλεια και την πίστη για να πετύχουμε νίκες».

Για τα εξαιρετικά σχόλια που ακούγονται για το Λαύριο: «Θα έρθουν σίγουρα και οι ήττες, όπως και οι κακές εμφανίσεις. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ο τρόπος που παίζουμε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και να χάσουμε αν συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι. Σήμερα περιμέναμε αυτό το παιχνίδι για να αποδείξουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο φέτος για εμάς και την πορεία μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …