Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 76-81: Νικήτρια στο ντέρμπι η Μπάρτσα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 76-81: Νικήτρια στο ντέρμπι η Μπάρτσα

kyle kuric fc barcelona eb20 scaled

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 81-76. Οι δύο ομάδες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν κοντά στο σκορ, αλλά οι μπλαουγκράνα κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να μείνουν στην κορυφή.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 7-0. Ο Νικ Καλάθης ήταν εξαιρετικός και γρήγορα έφτασε τους εφτά πόντους (4-10). Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε αντίδραση και κατάφερε μάλιστα να περάσει μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο ματς (14-13). Το ντέρμπι συνεχίστηκε με τους μπλαουγκράνα να παίρνουν ξανά τα ηνία του σκορ (19-24).

Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν πολλές, καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ (31-29). Ο Οριόλα πήρε τη σκυτάλη από τον Καλάθη και με συνεχόμενους πόντους (11 πόντοι) κατάφερε να δώσει αέρα έξι πόντων στους φιλοξενουμένους (35-41) και η Μπαρτσελόνα διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (38-41).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο και δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του ματς σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο (54-57). Η Μπαρτσελόνα άντεξε στην πίεση της Ρεάλ και κατάφερε τελικά να φύγει με το διπλό από τη Μαδρίτη (76-81)

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 38-41, 54-57, 76-81

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…