Κεντρική Διεθνή “Θέλει Ντόρσεϊ και Ρέινολντς η Ρεάλ”

“Θέλει Ντόρσεϊ και Ρέινολντς η Ρεάλ”

tyler dorsey maccabi tel aviv

Να ενισχυθεί σημαντικά για την νέα σεζόν θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τα ονόματα παικτών που εξετάζει να αυξάνονται μέρα με την μέρα. Μετά από το προ ημερών δημοσίευμα που ήθελε τους Μαδριλένους να τινάζουν την μπάνκα για να κάνουν δικό τους τον Βασίλιε Μίσιτς, αλλά και να έχουν στην λίστα τους τον Νεμάνι Νέντοβιτς, νέα σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φρανσίσκο Χοσέ Ντελγάδο του «SER Deportivos», η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θέλει να κάνει δικούς της τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Τζέλεν Ρέινολντς, που αγωνίζονται σε Μακάμπι και Μπάγερν αντίστοιχα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, η «βασίλισσα» έχει ήδη έτοιμες προτάσεις για αμφότερους τους δύο παίκτες, τις οποίες θα καταθέσει σύντομα.

Από την μια η περίπτωση του ομογενή γκαρντ προορίζεται για την θέση «2», καθώς από την μια ο Κοζέρ είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, με τον Ρούντι να μην διανύει την πρώτη νιότη του. Παράλληλα, η περίπτωση του ψηλού της Μπάγερν, «αρέσει» στον  Πάμπλο Λάσο, ώστε να έχει μια υπερπλήρη φροντλάιν μαζί με τους Ταβάρες και Τάιους.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…