Κεντρική NBA NCAA Πιτίνο: «Οι παίκτες είναι σαν να μπήκαν φυλακή 4 φορές»

Πιτίνο: «Οι παίκτες είναι σαν να μπήκαν φυλακή 4 φορές»

Rick Pitino 1 e1606824331580

Το κολέγιο του Αϊόνα έχει περάσει από χίλια κύματα από την αρχή της σεζόν στο NCAA αναφορικά με τις «επιθέσεις» του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο ιός που μαστίζει την ανθρωπότητα έχει κάνει την επίσκεψη του στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο τέσσερις φορές.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του στο yahoo.com, και θέλοντας να τονίσει το τραγικό της υπόθεσης, δήλωσε ότι είναι σαν να έχουν πάει φυλακή τέσσερις φορές για 15 μέρες οι παίκτες του.

«Τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά για εμάς, καθώς χάσαμε δυο μήνες αγώνων και προπονήσεων. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε «χτυπηθεί» περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί κρατιούνται καλά. Είναι σαν να μπήκαν φυλακή τέσσερις φορές για 14 ημέρες», δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Ενώ κλείνοντας πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή, περισσότερο με ενδιαφέρουν οι 510.000 νεκροί παρά η εικόνα μας. Η καρδιά μου και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τις οικογένειές τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…