Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: «Δεν γνωρίζω τι είναι στο μυαλό του κόουτς»

Παπαπέτρου: «Δεν γνωρίζω τι είναι στο μυαλό του κόουτς»

ioannis papapetrou panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Ρόδο επικρατώντας του Κολοσσού με 95-82, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να τονίζει ότι η ομάδα χρειάζεται να κοιτάξει μπροστά και να βελτιωθεί. Παράλληλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στα πολλά σχήματα που χρησιμοποιεί ο Κάτας, τονίζοντας ότι θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντικοί, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει τί έχει στο μυαλό του ο κόουτς.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν μεγάλη καταπόνηση. Η ομάδα είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε βρει ένα καλό μομέντουμ πριν από αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε πάλι για να βρούμε πάλι ρυθμό. Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό του κόουτς. Παίζει με πολλά σχήματα.

Θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντικοί και ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζει τα σχήματα. Είναι πάντα ωραίο όταν ευστοχείς σε τρίποντα. Το τρίποντο είναι σημαντικό και όταν περνάμε καλά τη μπάλα είναι σημαντικό που ευστοχήσαμε.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν το βλέπουμε σαν προπόνηση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σοβαρές. Είναι σημαντικό να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε.

Είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που ήμουν έξω. Συνήθως αυτό συμβαίνει το καλοκαίρι. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλέψω και να βάλω πράγματα. Νιώθω ότι είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…