Κεντρική Λάρισα Παπανικολόπουλος: «Το Περιστέρι μας έδειξε κατάφατσα την αλήθεια»

Παπανικολόπουλος: «Το Περιστέρι μας έδειξε κατάφατσα την αλήθεια»

papanikolopoulos peristeri

Η Λάρισα γνώρισε την συντριβή από το Περιστέρι, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε ότι με μια τέτοια εμφάνιση δεν θα είχαν ελπίδες να διεκδικίσουν το παραμικρό, ενώ ευχαρίστησε το Περιστέρι που τους «έδειξε την αλήθεια κατάφατσα».

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε το Περιστέρι που μας έδειξε κατάφατσα την αλήθεια. Με 96 πόντους ένα παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που τα κορμιά ήταν σε διαφορετικό μέγεθος από τα δικά μας, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε κάτι. Αν δεν παίξεις στην επαφή, αν δεν παίξεις δυνατά στην άμυνα, ειδικά με το τωρινό ρόστερ που έχουμε, η εικόνα ήταν μια πραγματικότητα. Δυστυχώς, άσχημη για μας. Έχουμε τρία παιχνίδια που είναι σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα ανασυνταχθούμε και θα προχωρήσουμε.

Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Αλλά στην άμυνά μας, το πρόβλημά μας ήταν στην πρώτη γραμμή και στα ροτέσιον. Άνοιξαν την άμυνά μας υπερβολικά, αλλά σταμάτα τους με φάουλ. Δεν μπορεί στο τρίτο δεκάλεπτο να ξεκινάμε, ενώ στην επίθεση λειτουργούμε κάπως λογικά, στην άμυνα δεν έχουμε κάνει χρήση του πλεονεκτήματος που μας δίνει το φάουλ.

Η κατάσταση μετά τον τραυματισμό του Σμιθ δεν είναι εύκολη. Η ομάδα έχει κλείσει τουλάχιστον, τρεις παίκτες από την αρχή του τραυματισμού. Ο ένας παίκτης έφυγε κατευθείαν για Αμερική, ενώ τον περιμέναμε να πετάξει από Πολωνία, ο άλλος αρνήθηκε τελικά και ο τρίτος παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα αναχώρησης από το Ισραήλ. Είναι αντικειμενικές δυσκολίες, θα τις αντιμετωπίσουμε κι αυτές. Το σίγουρο είναι ότι με το Μεσολόγγι πρέπει να έχουμε έναν παίκτη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…