Κεντρική Λάρισα Παπανικολόπουλος: «Αντιδράσαμε στο πρέπει, η νίκη ανήκει σε όλους τους παίκτες»

Παπανικολόπουλος: «Αντιδράσαμε στο πρέπει, η νίκη ανήκει σε όλους τους παίκτες»

papanikolopoulos peristeri

Η Λάρισα πήρε πολύτιμη νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα κόντρα στον Κολοσσό, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να τονίζει στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ότι η νίκη ανήκει σε όλους τους παίκτες του. Παράλληλα, ο τεχνικός των Θεσσαλών αναφέρθηκε στο «πρέπει» του σημερινού αγώνα βγάζοντας το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και για το αποτέλεσμα που πέτυχαν αλλά και για την προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Προφανώς και είναι πιεστική η κατάσταση, όμως αντέδρασαν σωστά στα μεγάλα «πρέπει» του σημερινού αγώνα. Είναι στα δικά τους «συν» και το χρεώνονται 100%.

Ήταν μια συνολική προσπάθεια από τον πρώτο μέχρι τον δέκα τέταρτο παίκτη της ομάδας. Απέναντί μας είχαμε μια ιδιαίτερα καλή ομάδα, η οποία αδικείται από τη βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει. Τα παιδιά, ωστόσο, κατάφεραν και έμειναν πιστά στο πλάνο για 40 λεπτά κι αυτό είναι σημαντικό. Το κλειδί είναι η επόμενη προπόνηση και το επόμενο ματς κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…