Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παπανικολάου κατά Λιόλιου: «Οι μάσκες έπεσαν, ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός»

Παπανικολάου κατά Λιόλιου: «Οι μάσκες έπεσαν, ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός»

aggelos papanikolaou

Στις πρόσφατες δηλώσει του Βαγγέλη Λιόλιου απάντησε με δήλωση του ο εκ των εταίρων υποψηφίων, Άγγελος Παπανικολάου. Συγκεκριμένα, σε αιχμηρή ανακοίνωση του τονίζει ότι «οι μάσκες έπεσαν», ενώ στην επίθεση που εξαπολύει τονίζει ότι μοναδική επιδίωξη του Λιόλιου είναι η διεκύκηση της προεδρίας με αποκλειστικά δικούς του συμβούλους, για να καταλήξει στο ότι «ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός».

Αναλυτικά:

«Οι μάσκες έπεσαν… Ένα χρόνο, τώρα, είχε γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας και όχι, μόνο συνόλου. Αλλοίωνε την εικόνα και τη φωνή μας. Θεωρούσαν ότι κρυπτόμενοι πίσω από τις φανταχτερές και ελιτίστικες μάσκες θα «έχτιζαν» νέες καριέρες. Θεωρούσαν ότι θα αποσπούσαν το χειροκρότημα και το θαυμασμό του Ελληνικού μπάσκετ για το ακριβό περιτύλιγμα που παρουσίαζαν. Ώσπου, εν μια νυκτί, οι μάσκες έπεσαν και φανερώθηκε το αληθινό, σκληρό πρόσωπο!

·       Η ομόνοια μετατράπηκε αιφνιδίως σε αποκλεισμούς σωματείων από το μητρώο…

·       Η συνεργασία μετατράπηκε σε διχόνοια και διχασμό μεταξύ των συλλόγων…

·       Η ομοψυχία του Ελληνικού μπάσκετ μετατράπηκε σε αχαλίνωτη επιθυμία για φιλαρχία και πάθος για εξουσία…

·       Η συναίνεση μετατράπηκε ξαφνικά σε πιέσεις για προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου…

·       Η επιθυμία για εκλογή προέδρου και συμβούλων της ΕΟΚ από το σώμα μετατράπηκε σε διορισμό από το Πρωτοδικείο…

Αδιαφορώντας για την ακυβερνησία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αγνοώντας τι θα συμβεί με διοίκηση από το Πρωτοδικείο και γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που είχε άλλη Διεθνή Ομοσπονδία που προσέφυγε δικαστικώς.

Μοναδικός στόχος και πρωταρχική επιδίωξη είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να διοικήσει ως πρόεδρος της ΕΟΚ, έχοντας συμβούλους της απόλυτης επιρροής του. Αρχικά με τις μισές ομάδες και εν συνεχεία με τη διοίκηση Πρωτοδικείου, δεδομένου ότι διακινείται το σαββατοκύριακο μεταξύ των συλλόγων έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ζητεί με επιμονή και ζήλο να υπογράψουν το διορισμό της διοίκησής του. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης ο κ. Λιόλιος.

Ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός… »

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Ποιος πληρώνει το Προοολυμπιακό;»

Ο Παναγιώτης Φασούλας ζητά διαφάνεια. Τι θα κάνει ο Βαγγέλης Λιόλιος; Με δήλωσή του, στη σ…