Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: «Είχαμε πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση, σύντομα θα είμαστε καλύτεροι»

Παπαγιάννης: «Είχαμε πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση, σύντομα θα είμαστε καλύτεροι»

paul zipser fc bayern munich eb20 scaled

Ο Παναθηναϊκός αν και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αδίκησε τον εαυτό του με τα επιπόλαια λάθη και τις χαμένες βολές του και έχασε το παιχνίδι από την Μπάγερν. Σε αυτά εστίασε στις δηλώσεις του στην κάμερα της nova o Γιώργος Παπαγιάννης, τονίζοντας παράλληλα ότι μόλις επιστρέψουν οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε πολλές κρίσιμες βολές σε ένα παιχνίδι που ήμασταν κοντά στο σκορ. Χωρίς δικαιολογίες είχαμε ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από το γήπεδο. Υπήρξε ένα πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση και κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Κρατάμε και τα καλά και τα κακά και θέλουμε να συνεχίσουμε να πάμε παρακάτω.

Πιστεύω ότι είναι ένα σύνολο. Μας λείπουν ο Ιωάννης και ο Νέντοβιτς. Έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί χωρίς να λείπει κάποιος. Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί και θα δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα στο παρκέ.

Εμείς είμαστε πολύ καλά στα αποδυτήρια. Υπάρχει σεβασμός. Πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με τον κόουτς δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί ήρθε και ο κορωνοϊός στη συνέχεια. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαστε όλοι μαζί ως ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…