Κεντρική Διεθνή Ούνικς – Λοκομοτίβ 82-78: Στους τέσσερις του Eurocup ο Πρίφτης!

Ούνικς – Λοκομοτίβ 82-78: Στους τέσσερις του Eurocup ο Πρίφτης!

jordan morgan unics kazan photo unics kseniya bogdanova ec20 1

Στους τέσσερις του Γιούροκαπ είναι η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, αφού επικράτησε με 82-78 της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Πλέον η ομάδα του Έλληνα κόουτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια στους τέσσερις, σε σειρά best of three. To άλλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στην Γκραν Κανάρια και την Μονακό, μετά την νίκη των Γάλλων επί της Μπουντούτσνοστ.

To παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Η Λοκομοτίβ κατάφερε να προηγηθεί και με διψήφιες διαφορές στην δεύτερη περίοδο (20-31) όμως η Ούνικς κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια (41-37).

Το ανάποδο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην τρίτη περίοδο, με την ομάδα του Πρίφτη να είναι αυτή που πήγε μέχρι και στο +11, με την Λόκο να μειώνει στο 59-56. Τελικά η Ούνικς ήταν αυτή που πήρε την νίκη χάρη σε ένα καλάθι και φάουλ του Μόργκαν.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σμιθ με 20 πόντους, ακολούθησε ο Γουάιτ με 13, ενώ νταμπλ νταμπλ έκανε ο Μπράουν με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ουίλιαμς Γκος με 25 πόντους, αλλά και ο «διπλός» Καλνιέτις με 23 πόντους και 10 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 41-37, 59-56, 82-78

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…