Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Αρέσουν Λόιντ και Ουόλντεν

Ολυμπιακός: Αρέσουν Λόιντ και Ουόλντεν

jordan loyd duop reath and corey walden crvena zvezda mts belgrade media day 2020 eb20 scaled

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και αρκετά ονόματα βρίσκονται στο τραπέζι. Δύο εξ αυτών είναι του Τζόρνταν Λόιντ και του Κόρι Ουόλντεν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σωτήρης Γεωργίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής περιγραφής του αγώνα Παναθηναϊκός – Ερυθρός, αλλά και όπως επισημαίνει στο blog του στον overfm.gr

Για τον Τζόρνταν Λόιντ τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Αμερικανός είναι ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα και φέτος κάνει ονειρική σεζόν. Μέχρι στιγμής μετράει στην Ευρωλίγκα 17.6 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ, ενώ χθες ήταν ο δήμιος του Παναθηναϊκού, καθώς σημείωσε 27 πόντους και μάλιστα δεν είναι και η πρώτη φορά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κόρι Ουόλντεν πρώτη φορά συνδέετε το όνομα του με τον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν και νυν του Ερυθρού Αστέρα είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής Ευρωλίγκα. Σε 28 παιχνίδια έχει 11.1 πόντους, 2.3 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός φημίζεται και για τις αμυντικές του ικανότητες και σίγουρα αποτελεί χρήσιμο γρανάζι για όποιον προπονητή τον έχει στη διάθεση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…