Κεντρική Β' Εθνική ΟΦΗ: «Καμία σχέση με μας το σωματείο στην λίστα των 21»

ΟΦΗ: «Καμία σχέση με μας το σωματείο στην λίστα των 21»

Ο ΟΦΗ πήρε θέση με επίσημη ανακοίνωση του μέσα από τα social media αναφορικά με το σωματείο που έχει τα ίδια αρχικά με αυτόν και περιλαμβάνεται στην λίστα των 21. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι πρόκειται για άλλο σύλλογο και ότι οι Κρητικοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.

Αναλυτικά:

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, επειδή είχαν αποκλειστεί απο τις εκλογές τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ, λόγω του ηλεκτρονικού  Μητρώου  της Γ.Γ.Α.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι απο τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ήδη στείλει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Το σωματείο που αναφέρεται με τα ίδια αρχικά, με το σύλλογο μας, μεταξύ των 21 σωματείων που έκαναν προσφυγή, δεν έχει καμία σχέση με εμάς και αυτό θα θέλαμε να το επισημάνουμε, για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες».

🏀 Ανακοίνωση :

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21…

Δημοσιεύτηκε από OFI Crete Basketball στις Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Εθνικός: Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λιόση [pic]

Ο Γιώργος Λιόσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον χώρο του μπάσκετ. Ο Εθ…