Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Ο Ντίνος Καλαμπάκος ξαναχτύπησε! «Χωρίς λεφτά δεν πας λαϊκή στις 7:30»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ξαναχτύπησε! «Χωρίς λεφτά δεν πας λαϊκή στις 7:30»

Ακόμα έναν τίτλο χάρισε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Μεσολογγίου με την ΑΕΚ στο OAKA ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος φέτος τείνει να γίνει ο «βασιλιάς» της ατάκας. Ο τεχνικός της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας θέλησε να περιγράψει την οικονομική κατάσταση της ομάδας του με μια παρομοίωση με την λαϊκή αγορά, αναφέροντας ότι «Όταν δεν έχεις πολλά λεφτά δεν πας στη λαϊκή στις 7.30 το πρωί».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έμειναν αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και μαζεύτηκαν την Πέμπτη για προπόνηση. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας ειδικά στο ξεκίνημα. Πήραμε ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Η ποιότητα και το βάθος που έχει η ΑΕΚ της έδωσαν αυτό που ήθελε. Κέρδισε δίκαια και εύκολα η ΑΕΚ. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Περιμέναμε πιο κακή την ΑΕΚ λόγω της απουσίας της από το γήπεδο. Μας κέρδισε και με τα κορμιά της εύκολα και καθαρά. Περαστικά στα παιδιά που έχουν κορωνοϊό. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον Ηλία και εμείς δίνουμε τη δική μας μάχη. Ήρθε ένα νέο παιδί που τον συναντήσαμε στην προπόνηση και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια ώστε να εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα έχει αυτή η ομάδα να σωθεί».

Για την πιο μεγάλη δυσκολία στο Μεσολόγγι: «Τα τελευταία παιχνίδια τα παίξαμε με 4-5 ξένους. Έγιναν τρομερά πράγματα στην ομάδα. Αλλάξαμε τους περισσότερους παίκτες που δεν θέλαμε. Και για οικονομικούς λόγους και για θέματα υγείας. Αναγκαστικά ζεις με αυτά. Δεν γκρινιάζω γιατί είμαστε μια ομάδα που δεν έχει πάρα πολλά λεφτά. Όταν δεν έχεις λεφτά στη λαϊκή δεν πας 7.30 το πρωί, πας στις 2.45. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ομάδες που δεν έχουν τον μεγάλο χορηγό, δεν έχουν μεγάλη βοήθεια πρέπει να ζούμε με αυτό. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε και να είμαστε περήφανοι. θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Αν φύγουμε να φύγουμε περήφανοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: Σημαντικές νίκες για Ψυχικό και Χαρίλαο Τρικούπη

Οι νίκες του Ψυχικού και του Χαρίλαου Τρικούπη ήταν αυτες που έμειναν αξέχαστες στην 12η Α…