Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη»

bakogianni

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ  «Σήμερα» φιλοξενήθηκε νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να απαντήσει ένα ερώτημα που απασχολεί όλους τους Έλληνες, «αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό».

Εκείνη παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξη για την μερική άρση των μέτρων μέχρι τότε, τονίζοντας μάλιστα πως  «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα».

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου την διευκρίνησε πως, ”ρωτάμε για εμάς τον λαό.” Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό τις μέρες του Πάσχα υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ, ο Μάκης Βορίδης και του τέθηκε το ίδιο ερώτημα, αν δηλαδή θα φύγει το Πάσχα για το χωριό και φανερά κράτησε αποστάσεις από την θέση της Ντόρας Μπακογιάννη για ευνόητους λόγους καθώς προτίμησε να μην απαντήσει καθόλου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…