Κεντρική Διεθνή Νίκη με Κιλπάτρικ για Γκραν Κανάρια – Στην παράταση η Ανδόρα

Νίκη με Κιλπάτρικ για Γκραν Κανάρια – Στην παράταση η Ανδόρα

kilpatrick granca scaled

Την 10 νίκη της στην ισπανική λίγκα πανηγύρισε η Γκραν Κανάρια, επικρατώντας με 90-81 της ουραγού Γκιπουθκόα για την 27η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν αρκετά δύσκολα στους νησιώτες αφού επέστρεψαν από το μείον 12 της δεύτερης περιόδου, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο η Γκράν Κανάρια ανέβασε στροφές και έφτασε στην νίκη.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος είχε 17 πόντους, όσους και ο Σούρνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Οκούο, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους, ενώ κατέβασε και πέντε ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 48-42, 71-67, 90-81

Παράλληλα, μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε ανάμεσα στην Ανδόρα και την Μανρέσα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 92-86 στην παράταση. Η Ανδόρα βρέθηκε να χάνει με 12 πόντους κατά την διάρκεια της τέταρτης περιόδου, ωστόσο κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου κυριάρχησε και πήρε την νίκη.

Κορυφαίος των νικητών για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Χάνα, ο οποίος είχε 19 πόντους και τρεις τελικές πάσες, με τον Γέλινεκ να ακολουθεί με 14. Για την Μανρέσα ξεχώρισε ο Έθερτον, ο οποίος είχε 18 πόντους, κατέβασε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 29-36, 53-60, 78-78, 92-86

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…