Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπρέι: «Παίξαμε κυρίαρχο μπάσκετ με την Μακάμπι»

Μπρέι: «Παίξαμε κυρίαρχο μπάσκετ με την Μακάμπι»

bray1 jpg

Ο Παναθηναϊκός μετά την πειστική νίκη του επί της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, στρέφεται στους απανωτούς αγώνες του πρωταθλήματος με Ιωνικό και Προμηθέα. O Tι Τζέι Μπρέι, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, τόνισε ότι οι Πράσινοι έπαιξαν κυρίαρχο μπάσκετ κόντρα στην ομάδα του Σφαιρόπουλου, και έδωσε το σύνθημα για τα ματς που ακολουθούν.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Την Πέμπτη πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μακάμπι για την Ευρωλίγκα. Υπήρξαν ορισμένα σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα που μας έδειξαν τι είδους ομάδα μπορούμε να είμαστε όταν παίζουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης γεγονός που μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο για 40 λεπτά προκειμένου να πετύχουμε τα πράγματα που γνωρίζουμε ότι μπορούμε αυτήν τη σεζόν.

Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς διαδοχικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε τον ρυθμό που βρίσκουμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο προπόνησης καθώς είμαστε στη μέση ενός… τρελού προγράμματος, οπότε πρέπει να συγκεντρωμένοι νοητικά. Με τον περιορισμένο χρόνο προπόνησης, πρέπει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στο παρκέ αλλά και στο βίντεο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

TJ Bray

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…