Κεντρική Λάρισα Μούρτος: «Μπορούμε αρκεί να υπάρχει πίστη»

Μούρτος: «Μπορούμε αρκεί να υπάρχει πίστη»

mourtos larisa blog

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει να πάρει μία σημαντική νίκη. Ο Σπύρος Μούρτος σε δηλώσεις του υπάγράμισε ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αρκεί να έχουν πίστη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό H Hotels συνοδεύτηκε με ένα αποτέλεσμα που το επιθυμούσαμε πολύ. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, τα δώσαμε όλα στην εντός έδρας «μάχη», η οποία μας εξασφάλισε ηρεμία για περισσότερη δουλειά τις μέρες που διανύουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε στην παραμονή.

Η Stoiximan Basket League χρειάζεται την ομάδα από την πόλη της Λάρισας, και μεις είμαστε εδώ για να «κρατήσουμε» την πόλη στο υψηλότερο επίπεδο της καλαθοσφαίρισης στη χώρα μας. Η διαφορά κόντρα στον Κολοσσό δεν καλύφθηκε, αλλά η νίκη είχε περισσότερη σημασία, άρα την βάζουμε στο… «σακούλι» και προχωράμε.

To παιχνίδι με τον Ιωνικό Hellenic Coin στο Κλειστό του «Πλάτωνα» για την 18η αγωνιστική του «μαραθωνίου», είναι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι θεωρούμε πως θα αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που βρίσκεται στα μέτρα μας, παρά την επικράτηση των Νικαιωτών μέσα στο «σπίτι» μας, στον πρώτο γύρο.

Ο Ιωνικός διαθέτει ποιοτικές μονάδες όπως και μεις, άρα περιμένουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς, το οποίο ελπίζουμε πως θα καταλήξει στη μεριά μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…