Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ιωνικός, θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Μουράτος: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ιωνικός, θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Μουράτος

Το Λαύριο επιστρέφει μετά από ένα μήνα στην δράση στην Basket League αντιμετωπίζοντας αύριο τον Ιωνικό, από τον οποίο είχε χάσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο Βασίλης Μουράτος μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι οι Νικαιώτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο θεωρεί ότι αν μείνουν πιστοί στο πλάνο τους θα πάρουν το παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση της Stoiximan basket league μετά από ένα μήνα. Στο διάστημα της διακοπής δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που είχαμε ανάγκη σε όλους τους τομείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Αυτή τη φορά απέναντι μας η ομάδα του Ιωνικού που προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι η νίκη, θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και το παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και κρισιμότητα όπως κάνουμε σε όλα.

Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι μένοντας πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο θα καταφέρουμε να κερδίσουμε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …