Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μάντζαρης: “Παίζουμε κόντρα στο Λαύριο, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος”

Μάντζαρης: “Παίζουμε κόντρα στο Λαύριο, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος”

mantzaris perister

Για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Περιστερίου με το Λαύριο (Κυριακή 14/3, 20:00) έγραψε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Έλληνα γκαρντ:

“Γεια σας φίλοι μου,

Μετά την κακή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι στον Ηρακλή και την οδυνηρή ήττα που είχαμε εντός έδρας, πηγαίνουμε να παίξουμε με μία από τι αντικειμενικά καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, το Λαύριο εκτός έδρας.

Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ, της αρέσει πάρα πολύ να τρέχει και μπορεί να σε σκοτώσει στο ανοικτό γήπεδο.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να ελέγξουμε το τέμπο και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, κάνοντας μια σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Με έμφαση στην άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που έχουμε στο παιχνίδι μας, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού.

Πάνω απ’ όλα να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, χωρίς να αφήσουμε το Λαύριο να κάνει το παιχνίδι του.

Βαγγέλης Μάντζαρης”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …