Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μανωλόπουλος: «Κολλήσαμε στην ζώνη, αν βάζαμε τις βολές θα ήταν αλλιώς»

Μανωλόπουλος: «Κολλήσαμε στην ζώνη, αν βάζαμε τις βολές θα ήταν αλλιώς»

manolopoulos scaled

Το Περιστέρι γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα του κόλλησε στην ζώνη του Γηραιού στην τέταρτη περίοδο. Παράλληλα, ο τεχνικός των Κυανοκίτρινων αναφέρθηκε στην πίστη που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, τονίζοντας ότι αν δεν πιστέψουν δεν έχει νόημα να παλεύουν.

« Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, Έπαιξε καλά στο τέλος, δεν πανικοβλήθηκε στα πρώτα 30 λεπτά. Είχε υπομονή και γι’ αυτό κέρδισε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Νομίζω για 30 λεπτά παίξαμε και καλό μπάσκετ. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά: Ξεκάθαρα κολλήσαμε στη ζώνη», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Στην συνέχεια ανέφερε: «Είχαμε και ένα πολύ κακό ποσοστό στις βολές 5 στις 15 και αν τις βάζαμε θα είχαμε ξεφύγει περισσότερο στο σκορ. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κολλήσαμε στη ζώνη και παρόλο που βγάλαμε ελεύθερα σουτ δεν τα βάλαμε, γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να το πιστέψουμε. Αν δεν το πιστέψουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, τότε δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει από την επόμενη προπόνηση να είμαστε εδώ και να θέλουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Αναφορικά με το αν το πρόβλημα της ομάδας είναι αγωνιστικό η ψυχολογικό, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το βασικό. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση και νομίζω ότι έτσι θα βελτιωθούμε και αγωνιστικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…