Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μαλέσκου για Χεζόνια: «Πήγε να δείξει την συμπάθεια του και έπεσαν όλοι πάνω του» (vid)

Μαλέσκου για Χεζόνια: «Πήγε να δείξει την συμπάθεια του και έπεσαν όλοι πάνω του» (vid)

maleskou1 scaled e1647544112734 jpg

Την απάντηση της για την φημολογούμενη επαφή, φλερτ, θαυμασμό του Μάριο Χεζόνια προς το πρόσωπο της έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο κανάλι «Fipster» στο YouTube, αναφέρθηκε τόσο στα emoji του Κροάτη στο instagram της, όσο και στην αντίδραση του κόσμου, τονίζοντας ότι «πέσανε όλοι πάνω του».

«Αφήστε καλέ τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος εδώ από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Ο άνθρωπος κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τα πάει πολύ καλά. Ο κόσμος κάνει πολλά πράγματα για να μείνει στην Ελλάδα. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τι να κάνω;

Είναι εξαιρετικός παίκτης γιατί παρακολουθώ. Όχι, δεν έχω δεχθεί φλερτ από τον Χεζόνια. Φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε κανέναν κοντά. Δεν είναι φλερτ από το Instagram. Μπορεί να είναι συμπάθεια, γιατί τα ορίζουμε όλα σε ερωτικό ενδιαφέρον;

Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθειά του, έπεσαν όλοι πάνω του πριν καλά-καλά το καταλάβω. Είναι μια πολύ ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλύσει το προφίλ μου για να δώσω μια σανίδα σωτηρίας. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν θες να ξαναφύγεις, ξανασκέψου το. Θεωρώ ότι θα είναι καλό να μείνει».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 3:00 έως το 6:40.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…