Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Υψηλό μπασκετικό iq ο Τέρνερ, έδωσε την απάντηση του»

Λυκογιάννης: «Υψηλό μπασκετικό iq ο Τέρνερ, έδωσε την απάντηση του»

Λυκογιάννης

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλο διπλό επί του Άρη μέσα στο Παλέ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Έλστον Τέρνερ, ο οποίος το πήρε πάνω του στην τέταρτη περίοδο. Ο Άρης Λυκογιάννης σχολιάζοντας την απόδοση του τον εκθείασε για το μπασκετικό iq του, ενώ αποκάλυψε ότι κάτι που «δεν θέλουμε να ακούσουμε» του είπε σε κάποιο τάιμ άουτ και πήρε μπρος στην συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη, Αφιερώνω τη νίκη στους γιούς μου που είχαν γενέθλια. Προερχόμασταν από μια ήττα που μας πλήγωσε με τον τρόπο που ήρθε και προσπαθούσαμε να επανέλθουμε ψυχολογικά όλη τη βδομάδα. Κάναμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο όμως μετά δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να επιστρέψει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη.

Στην τέταρτη περίοδο βγάλαμε αντίδραση μετά από μια κουβέντα που είχαμε γιατί βλέπαμε στα πρόσωπα τον παικτών μια πίεση χωρία να υπάρχει λόγος. Η ομάδα έχει πετύχει ήδη πολλά και είναι σε καλό δρόμο. Διαβάσαμε καλά αυτά που μας έδωσε η άμυνα, βρήκαμε έναν σταθερό εκφραστή επίθεσης στο πρόσωπο του Τέρνερ και πήραμε τη νίκη»

Για το φαινόμενο Τέρνερ: «Ο Τέρνερ είναι ένα παιδί με υψηλό μπασκετικό iq. Ο λόγος που αντέδρασε σήμερα είναι γιατί σε ένα τάιμ άουτ δεν θέλετε να ακούσετε τι του είπα. Κάποιος τον έθιξε σαν προσωπικότητα και έδωσε την απάντηση του. Όπως και μετά τον αγώνα του έδωσα τα εύσημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…