Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Δύσκολο το παιχνίδι με Κολοσσό»

Λυκογιάννης: «Δύσκολο το παιχνίδι με Κολοσσό»

Λυκογιάννης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (28/03 17:00) τον Κολοσσό στο Paok Sports Arena, με στόχο να πανηγυρίσει την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα κλειδώνοντας ουσιαστικά μια θέση στα πλέι οφ. Ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας εστιάζοντας στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει κανόνες και αρχές και αρκετά καλή χημεία. Ο Κολοσσός έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, υπάρχουν δύο παίκτες που είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα που η συγκομιδή βαθμών που έχει δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά της, καθώς έχει χάσει 5 παιχνίδια στο σουτ. Αν και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και γενικότερα έχουμε θέματα στην προπόνηση μας, δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είχαμε σωστό βαθμό ετοιμότητας.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας προσήλωση και ο έλεγχος του ρυθμού, όπως επίσης και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους παίκτες που έχουν έφεση στο περιφερειακό σουτ και στην εκτέλεση. Θα πρέπει να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε σε θέση οδηγού για να πάρουμε τη νίκη».

Εκτός για τον ΠΑΟΚ, παραμένει ο Τσαλμπούρης και ο νεαρός Παπασάβογλου, ενώ ο Παπαντωνίου αναμένεται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα, μετά το κάταγμα στη μύτη του, πριν το ντέρμπι με τον Αρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…